Korisnici Doma NOVINŠČAK su i ovaj put zabilježili iznimno uspješne sportske rezultate i osvojili nekoliko medalja na 3. Međimurskom festivalu sportske rekreacije za osobe starije životne dobi smještene u domovima za starije i nemoćne osobe Međimurske županije.  

Natjecatelji su odmjerili snage u različitim sportskim disciplinama: pikado, viseća kuglana, bacanje loptice u koš i bacanje kolutova na štap. Među natjecateljima iz četiri doma za starije i nemoćne osobe s područja Međimurske županije bili smo najbrojnija ekipa, a u svakoj disciplini osvojili smo po jednu medalju. S ponosom ističemo medalje naših najuspješnijih korisnika Franja Panića, Vojina Koprene, Ivana Horvata i Ladislava Vrtarića, ali čestitamo i svima ostalima na sportskom duhu i sudjelovanju.

Festival je održan u Depadansi Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec u četvrtak, 03. svibnja 2018. godine u organizaciji Međimurskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, a pod pokroviteljstvom Međimurske županije, stoga je samom otvorenju, uz gradonačelnika Grada Čakovca, Stjepana Kovača, prisustvovao i župan Međimurske županije, Matija Posavec.

2018-05-10T06:47:09+01:00 10. svibnja 2018.|Novosti|