Drage obitelji i prijatelji,

Zbog iznimno nepovoljne epidemiološke situacije nažalost nismo u mogućnosti realizirati toliko željene susrete naših korisnika sa svojim obiteljima. Od danas, 16.10.2020., u dogovoru sa epidemiološkom službom ponovno se obustavljaju sve posjete ili bilo kakvi ulasci stranih osoba u Dom ili naših korisnika iz Doma, osim medicinski opravdanih.

Isto tako, nećemo biti u mogućnosti više primiti nikakve pakete sa higijenskim i ostalim potrepštinama za naše korisnike. Oni će imati mogućnost naručiti iz dućana sve potrebno i dva puta tjedno ćemo im dostavljati naručene namirnice nakon što ih temeljito dezinficiramo. Novac za lijekove i ostale potrepštine moći ćete predati na ulaznim vratima Doma.

O svim aktualnostima, eventualnim promjenama i događanjima biti ćete redovito obavještavani. Svjesni smo da su iza vas izuzetno teški trenuci, a dio nam svima još predstoji. Ipak, najteži trenuci su upravo za one koji su to najmanje zaslužili u smiraj svojeg života, naše korisnike, a vaše drage članove obitelji. Zovite ih češće, podsjetite članove obitelji ili prijatelje s kojima se dugo nisu čuli da ih nazovu ili im pošalju pismo, razglednicu, fotografije. Budite im podrška na daljinu, saslušajte ih i razumijte težinu situacije kroz koju prolaze, ali im ujedno pokušajte nekom lijepom crticom iz svojeg života uljepšati dan.

Hvala vam na svemu što činite za njih i na podršci koju na taj način dajete i nama!                                                                                                                                                                                              

2020-10-16T07:31:57+01:00 16. listopada 2020.|Novosti|