Apartmanski smještaj 2022-09-06T13:40:19+01:00

U ponudi imamo apartmane koji zbog fizičke odvojenosti od ostalih smještajnih jedinica svojim korisnicima osiguravaju mir i intimu kakvu imaju u komociji svog vlastitog doma, ali ujedno i sve potrebne i željene usluge koje Dom nudi.

Apartmani su u potpunosti prilagođeni osobama starije životne dobi te njihovim potrebama. Osim osnovne opreme, poput kreveta s antidekubitalnim madracem, noćnih ormarića, televizije, telefona, signalizacijskog zvona i slično, u apartmanima se nalazi kuhinja, prostor za blagovanje, dnevni boravak i moderno opremljena kupaonica. Svaki apartman ima svoj sustav za grijanje i hlađenje, stoga korisnici sami reguliraju temperaturu u sobi prema svojoj želji. Omogućeno je dodatno opremanje sobe po vlastitoj želji i inicijativi, ukoliko ne narušava osnovnu funkciju stambenog prostora. Korisnici smješteni u apartmanima sami biraju svoj paket usluga, odnosno aktivnosti u koje se žele uključiti i koje su im potrebne.

Apartmani postaju njihov dom unutar Doma, prostor koji odiše domaćim ugođajem i intimom, ali istodobno osigurava svu potrebnu podršku i pomoć.

Galerija