Kontakt 2019-01-11T15:25:23+00:00
  • Dom za starije i nemoćne osobe NOVINŠČAK
    Mihovljanska 46 c
    40000 Čakovec

RECEPCIJA
RAVNATELJ USTANOVE
ODJEL SOCIJALNE SKRBI
ADMINISTRACIJA
ODJEL ZDRAVSTVENE SKRBI
  • Senka Gunek, bacc. med. techn.

  • 040 386 511

  • 099 308 1895

  • Prijam stranaka: radnim danom od 08,00 h do 15,00 h  

Javite nam se

Ukoliko imate potrebu za smještaj starije osobe, slobodno nam se obratite. Kontakt podatke i sve ostale informacije možete pronaći na ovim stranicama.

IME *
PREZIME *
EMAIL *
TELEFONSKI BROJ

NASLOV

PORUKA

Sukladno Uredbi o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te postupku obrade i zaštite podataka, Dom NOVINŠČAK osobne podatke tretira kao povjerljive informacije te provodi zaštitu osobnih podataka. Korištenje stranica Doma NOVINŠČAK moguće je bez ostavljanja osobnih podataka.
U podatke koje korisnik unese putem kontakt obrasca, uvid imaju samo djelatnici Doma NOVINŠČAK. Podaci se neće prosljeđivati i davati na uvid trećim osobama, ukoliko za isto ne postoji zakonska osnova. Ako putem kontakt obrasca korisnik unese osobne podatke, podaci će se koristiti samo u svrhu eventualnog ostvarivanja kontakta, dok će se ostali eventualno nepotrebni podaci koje korisnik unese ili priloži brisati.

Lokacija

Dom NOVINŠČAK smješten je u Čakovcu, središtu Međimurske županije, dovoljno blizu centru grada kako bi korisnici bili uključeni u različita zbivanja, ali opet dovoljno udaljen od gradske vreve i u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi potreban mir.

Nalazimo se na adresi Mihovljanska 46 c, Čakovec.