Reference 2017-11-30T17:27:31+01:00

Neposredna iskustva osoba koje žive u Domu NOVINŠČAK i njihovih obitelji, najbolji su pokazatelji kvalitete života u našem Domu, stoga smo izdvojili posebno mjesto za njihove dojmove.

Naša prijateljica uvijek je bila zadovoljna Vašim profesionalnim i ljudskim odnosom prema njoj i zahvaljujem Vam se puno na svoj pomoći i potpori kojoj ste joj pružili i u svoje i u ime obitelji.
Srdačan pozdrav, Tatjana Jukić (15.09.2017.)

Dragi kuhari! Danas ste napravili ručak kakav se ni u hotelu sa 5 zvjezdica ne može dobiti. Bravo!!! Sve pohvale, tikvice su za plus 10.
Darinka Horvat (srpanj, 2017.)
Srdačan pozdrav, Tatjana Jukić (15.09.2017.)

Lijepo je znati da ima mjesto gdje su naši najmiliji lijepo primljeni i da imaju drage osobe koje brinu za njih.
Lp, Sonja Šarić (07.06.2017.)

Nadam se da će naš otac još puno dana vedriti lica svojih prijatelja i prijateljica i ljubaznog i predivnog osoblja i svima onima koji su prepoznali u njemu jednu pozitivnu i srdačnu osobu. On Vas sve jako voli, Vi ste njegova obitelj u kojoj se on osjeća sigurno i voljeno, a njegovo, iako malo oslabljeno srce, ima u sebi ono što nikad neće oslabjeti, a to je golema ljubav koju svim svojim bićem želi pokloniti onima koje jako voli…to ste vi, najvažniji ljudi zbog kojih smo vam zahvalne i počašćene što ste dio naših života.
Srdačan pozdrav, Sanja Koprena – Gabrić (29.05.2017.)

Sve što mi je trebalo za oporavak tu sam dobio. Ugodan ambijent, toplina, mir i tišina, redoviti i kvalitetni obroci, uredne i čiste prostorije u kojima sam boravio i naročito osoblje Doma koje vrlo korektno, profesionalno obavlja svoj posao, a koje je u kontaktu s štićenicima Doma ljubazno i susretljivo.
S poštovanjem, Megla Tomislav (01.02.2015.)