Kontakt 2023-09-23T11:10:22+01:00
 • Dom za starije i nemoćne osobe NOVINŠČAK
  Mihovljanska 46 c
  40000 Čakovec

RECEPCIJA
RAVNATELJ USTANOVE
ODJEL SOCIJALNE SKRBI
ADMINISTRACIJA
ODJEL ZDRAVSTVENE SKRBI
 • Senka Gunek, bacc. med. techn.

 • 040 386 511

 • 099 308 1895

 • Prijam stranaka: radnim danom od 08,00 h do 15,00 h  

Javite nam se

Ukoliko imate potrebu za smještaj starije osobe, slobodno nam se obratite. Kontakt podatke i sve ostale informacije možete pronaći na ovim stranicama.

  IME *
  PREZIME *
  EMAIL *
  TELEFONSKI BROJ

  NASLOV

  PORUKA

  Sukladno Uredbi o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te postupku obrade i zaštite podataka, Dom NOVINŠČAK osobne podatke tretira kao povjerljive informacije te provodi zaštitu osobnih podataka. Korištenje stranica Doma NOVINŠČAK moguće je bez ostavljanja osobnih podataka.
  U podatke koje korisnik unese putem kontakt obrasca, uvid imaju samo djelatnici Doma NOVINŠČAK. Podaci se neće prosljeđivati i davati na uvid trećim osobama, ukoliko za isto ne postoji zakonska osnova. Ako putem kontakt obrasca korisnik unese osobne podatke, podaci će se koristiti samo u svrhu eventualnog ostvarivanja kontakta, dok će se ostali eventualno nepotrebni podaci koje korisnik unese ili priloži brisati.

  Lokacija

  Dom NOVINŠČAK smješten je u Čakovcu, središtu Međimurske županije, dovoljno blizu centru grada kako bi korisnici bili uključeni u različita zbivanja, ali opet dovoljno udaljen od gradske vreve i u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi potreban mir.

  Nalazimo se na adresi Mihovljanska 46 c, Čakovec.