RUŽAMA JE POTREBNO SUNCE, A ŽENAMA LJUBAV

Svim prekrasnim ženama, našim dragim korisnicama, posvetili smo ovogodišnji Dan žena i proslavili njihovu snagu, ljepotu i jedinstvenost. Neovisno o godinama, porijeklu ili životnom iskustvu, svaka od njih je posebna i neponovljiva, stoga je naš osnovni zadatak na Dana žena bio izmamiti osmijeh na lice svake od naših korisnica.

U tome smo uspjeli već od jutra, kada je v.d. ravnateljica Kristina Vožar svakoj od korisnica Doma poklonila crveni karanfil i podsjetila ih koliko nam je svaka od njih važna.

Nastavili smo za ručkom, nakon kojeg je podijeljen poseban desert samo za žene, a najbolji dio dana slijedio je u popodnevnim satima.

Ugostili smo članove KUD-a „Sv. Jeronim“ iz Štrigove, koji su svojim bogatim programom oduševili publiku. Najprije je za sve žene zapjevala Ženska vokalna skupina „Stridonne“ pod vodstvom Nore Nemec, a u glazbenom ritmu nastavio je tamburaški sastav pod vodstvom Slavka Bregovića. Posebne simpatije publike zaslužila je dječja folklorna sekcija, koju vodi Valentina Bogdan. U čast ženama zapjevao je i naš zbor, važnost i ljepota žene naglasila se recitacijama korisnika, a emocije je izmamio i Josip Krznarić svojom izvedbom pjesme „Mama“.

Za ugodan ambijent pobrinula se je naša korisnica Darinka Horvat, čija slikarska dijela nastaju unatoč njezinoj slabovidnosti, te nam je još jednom dokazala da se ono što je bitno gleda srcem, a ne očima.

 

2017-12-05T14:17:58+01:00 03. ožujka 2017.|Novosti|