ULJEPŠAJ DAN DRUGOME

Udruga za promicanje kvalitete života „Turen“, čest i dragi gost na našim priredbama,  iznenadila nas je pozivom za gostovanje zbora Doma NOVINŠČAK na tradicionalnoj manifestaciji „Bijela nedjelja u Podturnu“.

Tako se 17. travnja, na Uskrsni ponedjeljak, petnaestak korisnika Doma NOVINŠČAK u pratnji v.d. ravnatelja Kristine Vožar, radne terapeutkinje Veronike Drk i medicinske sestre Martine Dolenčić rado odazvalo i uputilo na tradicionalnu manifestaciju „Bijela nedjelja u Podturnu“.

Korisnici su najprije razgledali župnu crkvu Sv. Martina u Podturnu pod vodstvom župnika Josipa Pivara. Nakon obilaska župne crkve otišli smo u Društveni dom kako bi sudjelovali na priredbi. Zbor je otpjevao tri pjesme koje je u pratnji gosp. Josipa Krznarića uvježbao u sklopu radne terapije. Suze na lica publike izmamila je gđa. Rozina Gavez koje je pročitala dirljivo „Pismo roditelja djetetu“. Nakon priredbe korisnici su uživali u druženju sa domaćinima.
Po povratku u Dom korisnici su panoramskom vožnjom uživali u znamenitostima i prirodnim ljepotama Podturna.

Još jednom zahvaljujemo udruzi „Turen“ na pozivu, župniku Josipu Pivaru što nas je proveo crkvom i našim korisnicima što su vrijedno vježbali i radili te svojom izvedbom oduševili publiku.

2017-12-06T10:05:34+01:00 17. travnja 2017.|Novosti|