RUKA KOJA DAJE UVIJEK JE IZNAD ONE KOJA PRIMA

D.Diderot

Korisnici Doma NOVINŠČAK, uključeni u rad volonterskog kluba, priključili su se projektu Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) aktivnim uključivanjem u akciju prikupljanja plastičnih čepova.

U akciju pomoći u prikupljanju financijskih sredstava za skupe lijekove potrebne u liječenju ovih teških bolesti, a koje Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ne financira, uključene su mnoge škole, vrtići, kompanije, poduzeća, udruge i pojedinci na području cijele Hrvatske, a do sada je prikupljeno više od pedeset tisuća kilograma plastičnih čepova.

Na nekoliko različitih označenih mjesta u Domu NOVINŠČAK postavljene su posebne kutije za skupljanje čepova, a zadatak volontera je da potaknu sve korisnike Doma, zaposlenike i posjete da se priključe akciji.

Pomažući onima kojima je pomoć potrebna doprinosimo izgradnji boljeg i sretnijeg društva, društva u kojem ne postoje prepreke koje zajedništvom ne možemo savladati, bez obzira na životnu dob, vlastite zdravstvene teškoće ili ekonomski status.

 

2017-12-08T09:01:41+01:00 11. srpnja 2017.|Novosti|