KADA JE SVE KAKO TREBA, SVAKI DAN JE KAO NA ROĐENDANSKOJ ZABAVI

Dom NOVINŠČAK je u petak, 03. studenog 2017. godine, u odličnoj atmosferi i veselom raspoloženju proslavio svoj 4. rođendan.

Na velikom rođendanskom slavlju koje je otvorila ravnateljica Kristina Vožar, osim samih korisnika i zaposlenika Doma NOVINŠČAK, pridružili su nam se i vlasnici Miroslav i Nikola Novinščak. Proslavu su uveličali učenici Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, koji su svojim odličnim nastupom izmamili i suze i smijeh na lica naših korisnika. Zbor naših korisnika Domu je za rođendan poklonio pjesmu, a korisnici Doma Lina Hajdarović, Vojin Koprena i Gabrijela Zadravec podijelili su sa nama svoje iskustvo života u Domu. Rođendansko slavlje nastavljeno je i nakon formalnog dijela druženja na svečanom ručku priređenom za naše korisnike, uz zdravicu za još puno godina uspješnog rada.

Dom NOVINŠČAK je s vizijom pružanja potrebne podrške starijim i nemoćnim osobama te poboljšanja kvalitete njihovog života u studenom 2013. godine otvorio idejni začetnik i osnivač Doma, pokojni gospodin Mihalj Novinščak. Izgradnja Doma NOVINŠČAK njegov je odgovor na potrebe društvene zajednice u kojoj je živio i stvarao, vođen željom da ovaj Dom postane drugi dom svakom korisniku koji u njemu prebiva. Njegovo obiteljsko ime Dom NOVINŠČAK s ponosom nosi, a u ove četiri godine postao je jedan od najboljih domova za starije i nemoćne osobe u Hrvatskoj.

2017-12-13T08:46:17+01:00 03. studenoga 2017.|Novosti|