UČENJE JE BLAGO KOJE VLASNIKA PRATI KAMO GOD KRENE

Kineska poslovica

Jedanaesti put zaredom, u razdoblju od 02. do 08. listopada 2017. godine, održava se nacionalna obrazovna kampanja Tjedan cjeloživotnog učenja, kojoj se je ove godine aktivno priključio i Dom NOVINŠČAK u svojstvu organizatora radionica u svojim prostorima.

Cjeloživotno učenje odnosi se na svaku aktivnost učenja tijekom cijelog života radi unapređenja znanja, vještina i kompetencija u okviru osobnog, građanskog, društvenog ili profesionalnog djelovanja pojedinca. Tjedan cjeloživotnog učenja obilježava se od 1999. godine u brojnim zemljama na svim kontinentima, a služi promicanju kulture učenja i poticanju osobne motivacije za učenje novih znanja i vještina.

Pod vodstvom radne terapeutkinje Doma NOVINŠČAK, Veronike Drk, naši korisnici i gosti imali su priliku iskusiti vježbe mišićne relaksacije na radionici „Opuštanjem protiv stresa“ i razgibati moždane vijuge uz razne mozgalice i društvene igre na radionici „Provježbaj mozak“. Zahvaljujemo našim gostima iz Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije na sudjelovanju i ugodnom druženju.

2017-12-12T07:45:05+01:00 26. listopada 2017.|Novosti|