Poštovani svi! 
S obzirom na aktualnu situaciju vezano uz koronavirus, još vas jednom molimo da poštujete mjere opreza i ponašate se odgovorno u kontaktu sa našim korisnicima. Upozoreni smo od strane nadležne epidemiološke službe kako se za naše korisnike, kao ni ostale osobe starije životne dobi i rizične skupine, nikako ne preporučuje odlazak u ugostiteljske objekte, trgovine i slične prostore otvorenog ili zatvorenog tipa u kojima se zadržava ili izmjenjuje veliki broj ljudi. 
Isto tako, ukoliko se vraćate sa ljetovanja ili dolazite iz inozemstva, posebno iz određenih mjesta u kojima je povećani broj zaraženih, molimo da 14 dana ne ostvarujete osobni kontakt sa našim korisnicima, ne dolazite im u posjetu i ne odvodite ih u svoju obitelj, a opisane mjere opreza vrijede i ukoliko je netko od vaših najbližih ukućana u toj skupini.
Podsjećamo kako je još uvijek zabranjen ulazak u dom i dvorište doma, a posjeta u domu dozvoljena je samo nepokretnim korisnicima uz odgovarajuću zaštitnu opremu. Za posjete pokretnim i polupokretnim korisnicima postoje točno određena mjesta u krugu doma.
 
Samo zajedništvom i uvažavanjem možemo zaštiti vaše najmilije, naše korisnike, od bilo koje zaraze i bolesti, pa tako i od koronavirusa. Zahvaljujemo vam na suradnji i dosadašnjem odgovornom ponašanju!
2020-08-18T08:44:14+01:00 18. kolovoza 2020.|Novosti|